zondag 13 november 2011

Nieuwe Advanced Open Water Divers.... Gefeliciteerd!!

Bij deze willen wij Simone, Charlotte, Nicole, Frank, Fred en Cetin van harte feliciteren met het behalen van hun Advanced Open Water Diver en Nitrox brevet.

zondag 30 oktober 2011

Geslaagde Open Water Divers

Het was best een beetje koud het afgelopen weekend, maar dat heeft Finn, Mark, Cetin en Fred er  niet van kunnen weerhouden hun eerste duikcursus met succes af te ronden....goed gedaan, van harte gefeliciteerd!!!

zondag 9 oktober 2011

Nieuwe (Advanced) Open Water Divers.... Gefeliciteerd!!


Bij deze willen wij Simone, Suzanne, Charlotte, Danielle, Nicole en Frank van harte feliciteren met het behalen van hun Open Water Diver brevet. Ga lekker genieten van de prachtige onderwaterwereld en we zien jullie graag terug met alle mooie verhalen uit Mexico en Curacao....
Ook Rinie en Jeffrey van harte proficiat met het behalen van jullie Advanced Open Water brevet. Wij hopen dat jullie met dit extra pakket aan ervaringen nog meer van het duiken kunnen gaan genieten!!

zondag 31 juli 2011

GESLAAGD? GEFELICITEERD!!

 


Bij deze willen we Wendy en Rinus van harte feliciteren met het behalen van hun Open Water Diver brevet. Heel veel plezier ermee en we hopen jullie vaak te mogen begroeten tijdens de diverse duik-stapjes!!