donderdag 31 mei 2012

1000e BEZOEKER !!!

31 Mei gaat de boeken in als een bijzondere dag...vandaag had de weblog van Oceans Diving Center zijn 1000e bezoeker !!! Toch een vermelding waard....

woensdag 30 mei 2012

En weer 3 nieuwe brevetten...!!

In het prachtige Pinksterweekend hebben Rogier, Vincent en vader Hans met succes hun Padi Open Water cursus afgerond. Van harte gefeliciteerd met jullie behaalde brevet en heel veel duikplezier toegewenst !!

zondag 27 mei 2012

Zeelanddag in bloedhete zon!!

De hele week werd er al prachtig weer voorspeld en alle voorspellingen kwamen uit. Na afgesproken te hebben op de Nieuwe Kerkweg in Den Osse, waar we over de hoofden van mede-duikers konden lopen, zijn we snel doorgereden naar wat inmiddels onze vaste stek aan het worden is...'t Koepeltje in Scharendijke.
Deze stek was vandaag gelukkig nog niet "ontdekt" door de duikgemeenschap, dus besloten we direct om hier ons kampement op te slaan voor de rest van de dag.
Een hele mooie eerste duik, de kwallen van Hemelvaartsdag waren gelukkig weer verdwenen, en na een zeer relaxte oppervlakteinterval met gezellig geklets met onze groep van 15, een tweede duik gemaakt die niet onder deed voor de eerste.
Duiken maakt hongering en dorstig, dus op naar het terras van Jeanzz waar we afgesloten hebben met een koel drankje en lekker hapje. Buikje vol en enigszins moe, maar zeer voldaan naar huis...op naar de aftersun!!


zondag 13 mei 2012

5 Advanced Open Water Divers geslaagd!!

Bij deze willen wij David, Freek, Nico, Rob en Willy feliciteren met het behalen van hun Advanced Open Water Diver brevet. Zij hebben de onderdelen diep, navigatie, nacht, ppb en zoeken en bergen in één fantastisch duikweekend met succes afgerond.

woensdag 9 mei 2012

Duik-uitje

Afgelopen zondag werd een duikje gemaakt in de Rosmalense Plas bij Empel. Buddypaar na buddypaar vertrok, helaas kwam de één na de ander ook snel weer boven...het zicht liet heel wat te wensen over, meer dan 1,5 meter zal het zeker niet geweest zijn. Toch weer kopje onder om na een duikje van ca 40 minuten dan toch maar weer de kant op te komen.
Deze keer dus niet echt de moeite waard, maar gelachen hebben we wel!!

Koninginnedag 2012


Op wat één van de mooiste voorjaarsdagen van dit jaar bleek te zijn, stonden wij met een kraam midden in het centrum van Oss tijdens de Koninginnemarkt. Een betere plaats en mooier weer hadden we ons niet kunnen wensen, wat resulteerde in een gezellige, maar ook succesvolle dag.
Vooral aan de kinderen in Oss werd gedacht bij de aanschaf van snorkelspulletjes en een aantal bezoekers konden we over de streep trekken om toch het duiken weer op te gaan pakken of dan toch eindelijk die introductieduik te gaan doen...!!