zaterdag 23 juni 2012

25e Duikteamlid !!

Oceans Diving Center verwelkomde op 23 juni 2012 haar 25e Duikteamlid.


Manon van der Linden, die op dit moment bezig is met haar Open Water Diver brevet, is in navolging van haar vader Fred lid geworden van het team.


Het duikteam bestaat pas sinds september 2011, dus we zijn zeer verheugd dat we nu al 25 leden hebben.


Manon, van harte welkom bij het team en we hopen dat je nog vele duiken mag maken.


Wil jij ook lid worden, kom dan langs in onze winkel en schrijf je in. Op onze website is alle benodigde informatie te vinden.

En weer een kinderfeestje!!

Zaterdag 23-06-2012 hebben wij weer een kinderfeestje mogen verzorgen. Dit maal heeft het golfbad ons ingehuurd en liep de hele organisatie via hen. Het was nu dan ook in het nieuwe wedstrijdbad te doen. Daar mocht Lucas zijn feestje geven met nog 10 vriendjes en vriendinnetjes. We hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad, wij vonder het in ieder geval weer erg leuk om te doen.


Wil jij ook zo'n gaaf feestje geven, neem dan contact met ons op of kijk even op onze website voor meer informatie.

zondag 10 juni 2012

Eerste Kinderfeestje

Op 10 juni was het zover. Oceans Diving Center organiseerde haar eerste kinderfeestje in het Golfbad in Oss. Jarige job Renate en 5 van haar vriendjes en vriendinnetjes, hebben hun eerste zwemslagen als duiker gemaakt en daarmee hun Bubble Maker certificaat behaald. Renate alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wij hopen dat je een leuk verjaardagsfeestje hebt gehad.


Wil jij ook zo'n gaaf verjaardagsfeestje, kijk dan op onze website voor meer informatie.







vrijdag 8 juni 2012

3 Advanced duikers geslaagd !!

Bij deze willen wij; Bram, Janna en Peter feliciteren met het behalen van hun Advanced Open Water Diver brevet.


De Nachtduik was na de Peak Performance Buoyancy, Navigatie, Diep en Zoeken en bergen de laatste in het rijtje van 5 adventure duiken, die nodig waren voor het behalen van het Advanced Open Water Diver brevet.



zondag 3 juni 2012

Gefeliciteerd!!


De duikgemeenschap is weer 2 duikers rijker...!!

Lance en Willem, van harte proficiat met jullie duikbrevet en voor beiden alvast hele fijne vakanties toegewenst in Miami en Sri Lanka !! Daar is het in ieder geval beter weer, dan wat jullie helaas vandaag hadden...