zaterdag 28 juli 2012

Geslaagd!

Het heeft even geduurd, maar vandaag heeft ook Manon haar Open Water Diver cursus af kunnen ronden.
Manon gefeliciteerd met je eerste duikbrevet, op naar de Advanced Cursus.

vrijdag 20 juli 2012

Eerste Divemaster Geslaagd !!

Bij deze willen wij Ed feliciteren met het behalen van zijn Divemaster brevet.
Ed is hiermee de eerste die bij Oceans Diving Center zijn Divemaster brevet  heeft behaald.



Ben jij een enthousiaste duiker en wil jij ook graag de volgende stap zetten, om daarna anderen te kunnen helpen bij het leren duiken, kom dan langs in onze winkel en informeer naar de mogelijkheden.

zondag 8 juli 2012

Zeelanddag 8 juli 2012

De Zeelanddag was weer een succes!! Op een paar afzeggingen na, die zich af hadden laten schrikken door de weervoorspellingen, stonden we om 9 uur met 20 duikers en 2 belangstellenden op de parkeerplaats aan de Zuidlangeweg in Dreischor.

Zoals verwacht, begon de dag bewolkt, maar de buien hielden zich op afstand tot we in het water lagen. Ook tussen de duiken door hebben we het gelukkig droog gehouden. Na de tweede duik helaas in de regen omkleden en set afbreken, maar....het werd weer droog en toen de BBQ aan ging, brak de zon door...de weergoden waren ons zeer gunstig gezind!! In een heerlijk zonnetje kon eenieder genieten van de culinaire kwaliteiten van Ricardo (de broodjes hamburger gingen erin als zoete koek), toch jammer dat de BBQ vlam vatte.....



3 Open water cursisten hebben vandaag hun cursus in het Zeeuwse met succes af kunnen ronden. Hierbij feliciteren wij Wendelien, Stefan en Michel met hun behaalde Padi Open Water Diver brevet!!





zondag 1 juli 2012

Drukke dag !!

Zondag 1 juli was een drukke dag voor de staf van Oceans Diving Center. Het was de laatste dag voordat het zwembad voor 6 weken gesloten is.


's Morgens hebben Ricardo, Tamara en Willy een introductie duik gegeven voor 7 personen van Bureau Koning. En Alexander en Patrick hebben de laatste zwembad les voor de Open Water Diver Cursus afgerond.


Na een paar uurtjes rust was het weer terug naar het zwembad waar Alexander, Patrick en Tamara een introductie duik verzorgt hebben voor 20 personeelsleden en introducees van het Golfbad Oss. Het was een drukke maar gezellige bedoening.


Wij hopen dat eenieder het naar zijn zin heeft gehad, wij waren in ieder geval moe maar voldaan.