vrijdag 17 augustus 2012

4 AOWD duikers geslaagd!

Bij deze willen wij Arletta, Giovanni, Stefan en Wendelien feliciteren met het behalen van hun Advanced Open Water Diver brevet.


zondag 12 augustus 2012

Zeelanddag 12 augustus

Zondag 12 augustus was het weer tijd voor de maandelijkse Zeelanddag. Om 10.00 uur hadden we afgesproken op de parkeerplaats aan de Nieuwe Kerkweg in Den Osse. Met 19 duikers en de nodige toeschouwers was het weer een gezellige club.

Onder de 19 duikers ook 5 Advanced Open Water cursisten, die hier de diepe duik zouden maken. Het zicht was redelijk, maar op 20 meter diepte aangekomen veranderde dat al snel in een inkt zwarte stofwolk. De cursisten weten nu meteen waarom je een goede reden moet hebben om een diepe duik te maken.

Nadat de flessen weer gevuld waren, zijn we door gereden naar het Koepeltje in Scharendijke, waar we de tweede duik van de dag gemaakt hebben.

Bij aankomst werden we verwelkomd door 2 zeehonden, die daar vlak voor de kant vrolijke capriolen aan het uithalen waren.

Ook hier was het zicht redelijk goed en sommigen van ons hebben naast de grote Noordzeekrabben nog een reuze kreeft gezien. Helaas geen zeehonden onder water.

De dag werd zoals we dat meestal doen, afgesloten met een gezamenlijke maaltijd en dit keer waren dat pannenkoeken.

En zo sloten we weer een geslaagde Zeelanddag af, met ook dit keer weer schitterend weer.

Wil jij ook je eigen Nederland onder water verkennen en heb je geen eigen buddy, of vind je het gewoon prettiger om met een groep te gaan, kom dan langs in onze winkel of kijk op onze website voor meer informatie.