vrijdag 14 september 2012

En weer een Divemaster geslaagd!!

Bij deze willen wij Petra feliciteren met het behalen van haar Divemaster certificaat. Het heeft even geduurd omdat Petra tegenwoordig in Amerika woont. Toen ze onlangs een weekje terug was in Nederland hebben we de laatste zaken afgerond en nu mag ook Petra zich met recht Divemaster noemen.


Ben jij ook een enthousiaste duiker en wil jij ook graag de volgende stap zetten, om daarna anderen te kunnen helpen bij het leren duiken, kom dan langs in onze winkel en informeer naar de mogelijkheden.

Mooie zondag in september...

Alle mooie beloftes over het weer zijn uitgekomen en we hebben met een club van 15 duikers een heerlijk relaxed dagje gehad aan de Boschmolenplas in Panheel.
5 Duikers aan de slag met een onderwaterparcours voor hun Navigatie Specialty, 2 duikers afronden van de Open Water Diver cursus en dan nog een handje vol fun-duikers...het was weer een gezellige boel.

Bij deze willen we graag Marvin en Laurie feliciteren met hun behaalde Open Water Diver brevet. Super (snel) gedaan en geniet ervan op St.Maarten !! 

Special note in for our new Italian friend Claudio...was nice to have you with us!! Hope we can get started with the Divemaster very soon.

dinsdag 4 september 2012

Duikvakantie Curacao


Stel je voor….

Je opent ’s ochtends je gordijnen en kijkt uit over de Caribische zee. Het rustige water in de baai vlakbij overtuigd je direct om een duikje te gaan maken nog voor het ontbijt. Niets zo mooi als de eerste zonnestralen van weer een schitterende warme dag, die het leven op de zandvlakte en op het rif wakker schudden. Weer op het droge een gezellig ontbijt met de hele club en plannen maken voor de dag; zoeken we een afgelegen strandje op of gaan we af op de prachtig onderhouden stranden van Porto Marie of Cas Abou? 

Op Curacao zijn de mogelijkheden enorm en voor ieder wat wils; het prachtige wrak van de Superior Producer is een absolute must voor de meer ervaren duiker en de nachtduiken zijn zo bijzonder, die mag je zeker niet overslaan.


Behalve een prachtige onderwaterwereld biedt Curacao ook nog meer boven water; een bezoekje aan Willemstad mag niet ontbreken, de pontjesbrug en de kleurige huisjes zijn wereldwijd bekend. Waarbij we zeker ook even langs gaan bij de Venezuelaanse dames die in hun kraampje de meest geweldige fruit-shakes maken!!

Is dit wat jij zoekt op vakantie? Ga dan met ons mee naar Curacao !!

Wij willen vertrekken op zondag 9 december en zullen dezelfde dag ’s avonds aankomen. We verblijven in een mooi appartementen-complex met eigen zwembad, waar we 2 appartementen voor 6 personen zullen betrekken. We zullen gezamenlijk voor het eten zorgen en zo nu en dan een gezellig restaurantje opzoeken of BBQ'en op het naastgelegen strand.

De pick-ups, waarmee we het eiland gaan verkennen, staan al te wachten en de duikschool waar de tanks voortdurend voor ons klaar staan, ligt op 2 minuten wandelen van ons appartement. Het afscheid staat gepland voor vrijdag 21 december, maar niet voorgoed…je wilt hier zeker nog een keer naar terug!!



De kosten voor deze reis komen op ca € 1650 p.p. afhankelijk van de beschikbare tickets. Dit bedrag is inclusief vliegtickets, verblijf in luxe appartementen, onbeperkt lucht en lood en autohuur. Voor eigen rekening komen dan nog de kosten voor de boodschappen ter plaatse (ca €150 p.p.), huur duikuitrusting (als je die niet zelf hebt) en natuurlijk evt overbagage.

Lijkt dit je wat, laat het ons dan zo snel mogelijk weten!!
Minimaal aantal voor deze reis is 8 personen; inschrijving aub voor 15 september.

zaterdag 1 september 2012

Weer een Divemaster geslaagd!


Bij deze willen wij Joost feliciteren met het behalen van zijn Divemaster brevet.



Ben jij een enthousiaste duiker en wil jij ook graag de volgende stap zetten, om daarna anderen te kunnen helpen bij het leren duiken, kom dan langs in onze winkel en informeer naar de mogelijkheden.