zaterdag 22 december 2012

Kerstborrel 2012!!

In de periode dat tradities hoogtij vieren, doen wij er gewoon nog eentje bij....de Oceans'Kerstborrel!!
Dit jaar editie 2... Door de groei van het duikteam in de loop van het afgelopen jaar, hadden we een verdubbeling van het aantal aanmeldingen t.o.v. 2011 en overbodig om te melden dat wij dat natuurlijk erg leuk vonden.

Druk doende met het omtoveren van winkel naar kerst-bar, kwam Joost al 'wat eerder'  onder het mom van  "het begon toch om 6 uur??"....

Gezelligheid kent geen tijd en die vloog dan ook om! Gezellig kletsen over het afgelopen jaar, duikplannen maken voor het nieuwe jaar en dat alles onder het genot van een biertje, wijntje, frisje en wat lekkere hapjes. Wij hebben een hele leuke afsluiting van het jaar gehad en gaan nu ook lekker even vakantie houden. Graag zien we iedereen weer snel terug in het nieuwe jaar en willen iedereen nogmaals hele gezellige kerstdagen en een spetterend 2013 toewensen !!











zondag 16 december 2012

Equipment Specialty

We waren het er over het algemeen over eens dat we veel te vroeg ons bed uit moesten voor de zondag, maar na een bakje koffie of thee ging het al beter.
Op het programma van het MSD-traject stonden vandaag eens geen duikjes, maar een luister en doe-cursus...de Equipment Specialty. Het gereedschap uit het vet gehaald om aan de slag te gaan met de duikmaterialen. Alles heeft de revue gepasseerd, van brillen en snorkels tot 1e trappen en ademautomaten.
Het juiste onderhoud en het verhelpen van kleine problemen aan de waterkant is voor de deelnemers aan deze cursus nu geen enkel probleem meer.
Hoe een druilerige zondag midden december ineens heel leerzaam kan zijn...!!!