maandag 28 januari 2013

Oceans Diving Center ontvangt PADI Certificate of Excellence


Op 28 januari 2013 heeft Oceans Diving Center tijdens de PADI ronde tafel meeting uit handen van René Bos (PADI regio manager) een Certificate of Excellence  For outstanding achievements in eLearning Diver Training in ontvangst mogen nemen.
Wij kregen de erkenning omdat wij in 2012 één van de duikcentra zijn geweest die veel hebben bijgedragen aan het introduceren van eLearning binnen de Nederlandse duikmarkt.
Voor ons is destijds de keus op eLearning gevallen, omdat de klanten zo in hun eigen tijd en tempo door de theorie heen kunnen lopen en niet langer uren in het leslokaal hoeven te zitten. Op deze manier blijft er meer tijd over voor het praktijkgedeelte van de cursus.
Wij zijn uiteraard erg blij met de erkenning en hebben het certificaat met trots aan de muur gehangen in ons duikcentrum.
Klik hier om naar het volledige bericht op de PADI blog te gaan.

zondag 27 januari 2013

6 Noodhulpverleners geslaagd.

Na wederom een intensieve dag mogen wij Chris, Giovanni, Kevin, Mark, Rob en Ton feliciteren met het behalen van hun EFR primary & secundary care brevet. Het was een dag boordevol met Reanimatie, beademing, verbandjes aanleggen en pleisters plakken.






















Wil jij ook leren hoe je iemand in een noodgeval kunt helpen, schrijf je dan in voor de EFR cursus of kom langs in onze winkel voor meer informatie.

zondag 20 januari 2013

7 Noodhulpverleners geslaagd.

Na een intensieve dag mogen wij Arletta, Janna, Jaqcueline, Peter, Rinus, Rob en Susanne feliciteren met het behalen van hun EFR primary & secundary care brevet. Het was een dag boordevol met Reanimatie, beademing, verbandjes aanleggen en pleisters plakken.














Wil jij ook leren hoe je iemand in een noodgeval kunt helpen, schrijf je dan in voor de EFR cursus of kom langs in onze winkel voor meer informatie.