dinsdag 16 juli 2013

En weer 2 MSD pasjes binnen.

Weer zijn er 2 Master Scuba Diver brevetten binnen gekomen. Bij deze willen wij Fred en Peter alsnog feliciteren met het hoogst haalbare recreatieve PADI brevet.


zondag 14 juli 2013

Zondag 14 juli...zeer succesvol!!!

Zo midden juli hopen we op mooi weer en....dat was het gelukkig dan ook, want op zaterdag 13 juli ging er al een clubje duikers aan de slag met hun Advanced Open Water cursus om op zondag 14 juli af te ronden, terwijl ook een Open Water Diver werd afgesloten en 3 Divemasters in opleiding met 2 worskhops aan de slag gingen!! Kortom, een druk weekend en nog drukkere zondag.

Voor de Advanced cursus werden eerst PPB, Navigatie en 's avonds nog de Nachtduik onder de loep genomen. Dat was dus een lange dag, maar de mooie nachtduik maakte dat meer dan de moeite waard. De volgende ochtend waren er dus wat kleine oogjes, waarbij het mooie van duiken is...in het water ben je zo weer wakker!! De Diepe duik en Zoeken & Bergen werden met net zo veel enthousiasme gedaan en na een lekker duikweekend, mogen wij Joel, Manon, Jan, Pleun en Joep feliciteren met het behalen van hun brevet!!


Ook voor Mike was het een spannend dagje; vandaag dan eindelijk buitenwaterduik 3 en 4 om de Open Water Diver cursus af te ronden. Gelukkig niet te veel oefeningen meer op het programma, dus lekker de tijd om de Groene Heuvels te gaan verkennen...
Alles ging hartstikke goed en wij vinden het dan ook hartstikke leuk dat we ook Mike mogen feliciteren met zijn brevet!! Nu lekker gaan duiken met papa Michael en volgende maand mee naar Zeeland!!!



maandag 8 juli 2013

Oceans Diving Center is PADI 5-star Dive Center !!

Na iets meer dan 2 jaar kei hard werken heeft Oceans Diving Center op maandag 8 juli door PADI de 5-star status toegekend gekregen.
De 5-star kwalificatie wordt verleend aan vooruitstrevende PADI Dive Centers die een breed gamma bieden aan PADI-duikcursussen, uitrusting en duikactiviteiten en die watermilieubewustwording actief stimuleren.

De volledige staf heeft zich de afgelopen 2 jaar enthousiast en vol overgave ingezet om de benodigde cursisten aantallen voor de 5-star aanvraag te behalen. Met name het laatste jaar is er veel werk verzet dmv het Master Scuba Diver traject dat we vorig jaar net na de zomer vakantie ingezet hebben.

Iedereen die we nog niet persoonlijk gesproken hebben, heel veel dank voor jullie inzet.

zondag 7 juli 2013

Weer 2 Open Water Divers geslaagd!!

Zo doe je een introductieduik in het buitenland en voor je het weet heb je je duikbrevet!!
Het overkwam Chris en Jeroen....

Reuze-enthousiast over het duiken meldden ze zich half juni bij ons, want ze wilden NU hun duikbrevet halen. Zo vlak voor de vakantie-periode en alle instructeurs bezig met andere cursussen, moesten we even wat aan de planning sleutelen, maar met succes, want op zondag 16 juni lagen zij in het zwembad.
En dan vandaag, 7 juli 2013, na een prachtige zonnige dag in Zeeland en 4 buitenwaterduiken verder, mochten wij ze feliciteren met het behalen van hun brevet....

Mannen, van harte proficiat en bedankt voor jullie gezelligheid!!
Tot snel aan de waterkant....

dinsdag 2 juli 2013

En weer 2 MSD pasjes binnen.

Weer zijn er 2 Master Scuba Diver brevetten binnen gekomen. Bij deze willen wij Ed en Janna alsnog feliciteren met het hoogst haalbare recreatieve PADI brevet.