zaterdag 15 maart 2014

De eerste Open Water cursus van 2014!!

Hoewel de winter zich niet echt heeft laten zien, waren we toch wat nerveus over de buitenwaterduiken van de eerste Open Water cursus van dit jaar. Op 8 maart kopje onder en dan ook nog je eerste ervaring met de Nederlandse onderwaterwereld...er zijn genoeg duikers die dat aan zich voorbij laten gaan.

Maar niet deze dappere club van 7!!
Koud? Dat is een emotie, die kun je uitschakelen. En hoewel de rode handen voor zich spraken, alle duiken werden zonder gemor en dus met succes afgerond. Met gepaste trots mochten wij 7 kersverse duikers feliciteren met hun behaalde duikbrevet.

Robin, Patrick, Niels, Theo, Kees, Rob en Marc, van harte proficiat en voor degenen die warmere wateren gaan opzoeken...veel plezier, geniet ervan!!

En bovenal...bedankt voor deze hele gezellige cursus!!

zondag 9 maart 2014

4 Rescue Divers geslaagd !!

Na 3 intensieve trainingen in het zwembad waarbij alle oefeningen van zelfredzaamheid tot het redden van een bewusteloze duiker en alle oefeningen daartussenin aan bod zijn gekomen, was het 9 maart eindelijk tijd om het geleerde in het buitenwater in praktijk te gaan brengen. Op deze schitterende dag met 19 graden en volop zon, hebben Gijs, Joel, Jeroen en Manon laten zien dat zij het waard zijn om zich vanaf nu Rescue duiker te mogen noemen. Alle 4 alsnog van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat en dank aan Jacqueline, Mark en Sander die het mogelijk hebben gemaakt om deze dag soepel te laten verlopen, door voor slachtoffers te spelen.





 









Wil jij ook er ook klaar voor zijn om jezelf of een ander in nood de helpende hand toe te kunnen steken, kijk dan op onze planning en schrijf je in voor de eerst volgende Rescue Diver cursus, want het is zeker de moeite waard.