dinsdag 20 mei 2014

De eerste Zeelanddag van 2014

Met de belofte aan vollop zon en geweldige temperaturen, togen afgelopen zondag 13 duikers naar de Zeeuwse wateren om daar de boel weer eens te gaan verkennen.
De weersverwachtingen hadden echter meerdere duikers de kriebel bezorgd met als resultaat een bomvolle parkeerplaats bij Den Osse. Er zat niets anders op dan de groep op te splitsen en elkaar na het duiken weer te treffen.

Het zicht liet door de drukte ook wat te wensen over, maar was toch de moeite waard om er 2 duikjes aan te wagen. Veel krabben, kreeftjes en heel veel kwallen....al met al een belevenis voor iedereen die de eerste keer in Zeeland dook en een lekker dagje voor de meer ervaren Zeeland-duikers.
Op naar Zeelanddag 2....


Gefeliciteerd!!!

Het duikseizoen 2014 is nu dan toch echt van start gegaan en wij mochten al weer Open Water Diver cursus nummero 5 afsluiten.
Met wederom 8 zeer enthousiaste en bedreven duikers in spé werd de eerste horde, buitenwaterduik 1 en 2, genomen op zaterdag 10 mei. Helaas in een dag waarop de weergoden ons nu eens niet goed gezind waren en regen en wind het aan de oppervlakte en aan de kant behoorlijk onaangenaam maakten.
Gelukkig maakte zaterdag 17 mei alles weer goed en konden we de laatste 2 buitenwaterduiken afronden in heerlijk lente-weer; vollop zon en warmte en aan het einde van de middag 8 lachende gezichten!!

Bij deze feliciteren wij nogmaals Eric, Ilse, Stan, Inge, Andre, Jarno, Cleo en Maickel met hun behaalde brevet!!!
Van harte proficiat en hopelijk snel tot ziens aan de waterkant....??!!!


zaterdag 3 mei 2014

Divemasters geslaagd!!


Na een hele intensieve periode van theorielessen, zwembadmodules en buitenwaterduiken, kwam op 3 mei een einde aan de Divemaster-cursus. Met het begeleiden van de PPB-duik en de Navigatie-duik voor een Advanced cursus, ronden Sander en Jeroen hun stages af en konden de handtekeningen gezet worden onder het boekwerk aan formulieren...


Oceans Diving Center is blij om deze 2 zeer nauwkeurige strebers aan de staf toe te mogen voegen!!

Sander en Jeroen, van harte proficiat met het behalen van jullie Divemaster-brevet!!