woensdag 29 oktober 2014

Weer een Master Scuba Diver certificaat binnen!!

Bij deze willen wij Rinus feliciteren met het behalen van het hoogst haalbare recreatieve PADI duikbrevet.


dinsdag 21 oktober 2014

Master Instructor Alexander

Met gepaste trots, maar absoluut de moeite van vermelden waard, willen wij laten weten dat Alexander zijn Master Instructor brevet heeft mogen ontvangen!!

3,5 Jaar na het openen van Oceans Diving Center is het gelukt om het laatste trede onder Course Director te behalen met uiteraard de nodige inspanning, maar zeker ook nog steeds het plezier in lesgeven aan beginnende en gevorderde duikers.

Alexander, namens staff, duikteamleden en cursisten Van Harte Proficiat !!








zaterdag 18 oktober 2014

Gezelligheid kent geen tijd!!!

Midden september stond er weer een club duikers voor ons, klaar om hun Padi Open Water Diver brevet te gaan halen. Wat bleek, het duiken ging hen allemaal prima af waardoor er genoeg ruimte overbleef om naast de duikvaardigheden ook de sociale vaardigheden te verfijnen.
Super gezellig en van tijd tot tijd ook wat te luidruchtig, dus hebben Instructeurs Jasper en Tamara de voordelen van de snorkel aan de oppervlakte benut!!

Gezelligheid was ook troef bij de buitenwaterduiken, die met groot gemak volbracht werden.

Bij deze feliciteren wij Mariël, Jonas, Daniël, Wesley, Dominic, Monique en Bart met het behalen van hun Open Water Diver brevet en bedankt voor de gezellige weken ;o))

zondag 5 oktober 2014

En weer 3 Advanced Open Water Divers geslaagd!!

Na het afronden van de laatste duik op zondag middag 5 oktober, kunnen wij Antoon, Pim en Wendy feliciteren met het behalen van hun Advanced Open Water Diver brevet. De afgelopen week hebben zij laten zien dat zij zich bekwaamd hebben in de onderdelen PPB, Navigatie, Nacht, Diep en Zoeken en Bergen.


Als jij ook je Advanced Open Water Diver brevet wilt behalen, kijk dan snel op onze cursusplanning en schrijf je in voor de laatste cursus van dit jaar. Wacht niet te lang, want er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar voor een nu wel heel aantrekkelijke prijs. 

zaterdag 4 oktober 2014

Kersverse Open Water Divers!!

Na een zomerstop waarin er geen lessen konden plaats vinden in het Golfbad, konden we gelukkig eind augustus weer een club Open Water Divers verwelkomen aan de zwembadrand.

Gedurende 4 zwembadsessies maakten Anouk, Patrick, Kaylee, Wesley, Ruud en Bart zich de diverse skills eigen om het allemaal nog eens te laten zien tijdens de 4 buitenwaterduiken.
Op 2 hele mooie najaarsdagen troffen wij mekander aan de waterkant van de Groene Heuvels en bij het kopje onder gaan werden we aangenaam verrast door een enorme hoeveelheid baarzen. Mooi zicht en een nog aangename temperatuur van het water maakten het 4 relaxte duiken die met succes werden afgerond.

Bij deze willen jullie nogmaals van harte feliciteren met jullie behaalde brevet en we zijn natuurlijk heel benieuwd naar de verhalen over Curacao en Corfu!!!