dinsdag 22 april 2014

Fantastisch Paasweekend!!!

Met het Paasweekend voor de deur, maakten wij ons op voor 3 dagen lekker duiken...

Op zaterdag en zondag stonden buitenwaterduiken 1 tot en met 4 op het programma voor de bijna-open-water-divers. Waar zo'n eerste dag buitenwater nog wel spannend is en wat onwennig, gaat het de tweede dag al bijna als vanzelfsprekend en dus ook veel gemakkelijker.
Het weer hielp daar nog een beetje aan mee, dus met het zonnetje boven ons, mochten wij op Paaszondag weer 6 mensen feliciteren met het felbegeerde Open Water brevet.
Jessica, Marjolein, Kitty, Bas, Joey en Boudewijn van harte proficiat nogmaals en we hopen jullie nog veel te zien aan de waterkant!!

Paasmaandag stond geheel in het teken van Project Aware.
In de haven van WV De Maaskant in Lithoijen zijn 21 duikers en 6 oppervlakte-coördinatoren druk in de weer geweest om plastic emmers, parasols, olietonnen, autobanden en allerhande troep uit het water te halen en zo Project Aware de ondersteuning te geven die het zo hard nodig heeft.

Het enthousiasme van de deelnemers en het resultaat was boven verwachting en we mogen dan ook spreken van een zeer geslaagde Clean-Up-Dive die zeker voor herhaling vatbaar is!!!
Iedereen hartelijk dank voor het doen slagen van deze dag....wat ons betreft is het duikseizoen 2014 weer geopend!!