vrijdag 25 juli 2014

Worstenbroodjes en Bitterballen


Elke cursus heeft zo zijn eigen kenmerk en dat we hier met een paar lekkerbekken te maken hadden, was al snel duidelijk. Willekeurig moment werd aangegrepen om worstenbroodjes ter sprake te brengen en gelukkig voor ons allen, kwam Maarten met de br abantse lekkernij tijdens één van de theorie-momenten.

Terwijl vorig weekend de temperatuur z'n best deed om de 35 graden aan te tikken, stonden Niko, Maarten, Bert en André
behoorlijk wat inspanning te leveren om zich in de warme 7mm neopreen pakken te hijsen. Daarna snel de set omhangen, want vlugge leerlingen schieten immers lekker op. Een uitgebreide buddy check later kunnen we, ons een weg banend tussen de bruinverbrande badgasten de verkoeling van het water opzoeken. Denkend aan een tosti kaas tomaat dalen we af en na de skills en wat lekkere duiktijd gehad te hebben, tellen we tegels in het zwembad om vervolgens onze hoofden weer boven water te steken. 

Ook aan de oppervlakte zijn er natuurlijk de nodige oefeningen te doen (waaronder het zoeken en bergen van een verloren vin) maar na 4 duiken waarin we allen hard hebben gewerkt, zijn er weer 4 mannen bij die zich Padi Open Water Diver mogen noemen. Star team 1 en Star team 2...... Gefeliciteerd!!

En om dat te vieren, een gezellige afsluiting met bitterballen-garnituur...