zondag 3 augustus 2014

Dames-dagje


Gingen zij in het zwembad van start met nog 4 heren erbij, deze hadden de cursus al op een eerder moment af kunnen ronden, dus was het nu aan de dames...en dan moet je daar ook geen man meer bij halen, gewoon een relaxed onder-onsje op een hele mooie dag in augustus!!

Aldus spraken wij af, Usha, Nouska, Jacqueline en ondergetekende, bij de Groene Heuvels. Na een soort van miniatuur volksverhuizing, zodat we wat dichterbij het water zouden zitten, hebben we de sets opgebouwd, even geoefend met het kompas om vervolgens te water te gaan. Wel spannend, want in deze duik moest toch echt het masker helemaal afgezet worden en dat is voor velen geen favoriete oefening. Maar zoals ik eigenlijk wel verwacht had, werden alle oefeningen prima volbracht. De laatste duik werd besteed aan een bezoek aan het wrakje om vervolgens langs de lijn richting het platform te duiken en heel veel kleine visjes te zien. 

Dames, het was mij een waar genoegen, het was een gezellige dag en bovenal succesvol!! Bij deze willen wij jullie nog eens feliciteren met het behaalde Open Water brevet!!